Odd-molly-hell-yeah-golden-gauge1

GOOD MORNING

Don’t start your day
with the broken pieces of yesterday.
Every morning we wake up
is the first day of the rest
of our life.
Make it beautiful!

Odd-molly-hell-yeah-golden-gauge2

Odd Molly Golden Gauge Coat (2) >  Odd Molly Hell Yeah Crochet Dress (1) >  Sneaky Fox strømper >

 

2 kommentarer

 1. Hej Annette,

  Jag är en läsare som nyligen har hittat till både din blogg och din shop. Det är första gången jag kommenterar men jag tittar in ofta och vill bara säga att jag verkligen uppskattar känslan här, det är en riktig må-bra-känsla som du förmedlar i både text och bild!

  Min egen dröm är att starta en webshop (inte med samma produkter som du även om jag också älskar flera av de märken du säljer, utan främst inriktad på inredning). Det vore därför väldigt roligt om du skulle vilja berätta lite om hur du fick idén till din butik och hur du har gått tillväga för att komma igång. Det är så inspirerande att se och läsa om personer som lyckas med det de drömmer om och precis det jag behöver för att själv våga ta steget. :-) Stort tack på förhand om du vill berätta lite mer om detta! Önskar också lycka till med verksamheten framöver!

  • Hej Therése
   Tak for dine søde ord :) Dejligt du kan lide både blog og shop :)
   Det er en meget meget lang historie om hvordan mine idéer og tanker omkring shoppen har udviklet sig – og jeg tror ikke jeg sådan lige kan sammenfatte det i en besvarelse eller en mail. Jeg kan dog bare opfordre dig til at følge din drøm. Sætte dig nogle mål og planlægge hvordan du har tænkt dig at komme dertil. Der ER ingen nem vej. Det er arbejde, arbejde og atter arbejde. Det skal du være forberedt på. Tro på dig selv. Tro på hvad du selv mener og føler. Og husk at afklare om det skal være hobby eller det, som du vil kunne leve af.
   Jeg ønsker dig rigtig meget held og lykke med dit projekt og glæder mig til at høre når du har åbnet ;))
   KH A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *