Verdens smukkeste keramik findes i Sørig

Dorthe-Hansen-keramik10

En meget sjælden oplevelse. For mig – i hvert fald. Pludselig at befinde sig i et rum hvor alt er smukt. Keramik så fint og elegant som glas – og stadig med det autentiske og rustikke der gør ægte kunsthåndværk så… ja… lækkert! Dorthe’s farve- og formsans er formidabel og det kommer til at ruinere mig, kan jeg mærke ;) Nu melder spørgsmålet sig så: Hvordan har jeg kunnet overse denne perle, der kun ligger så få kilometer fra mig i så lang tid? Jeg er så begejstret at jeg ikke kan sige andet end at du bare må looooove mig at lægge vejen forbi, hvis du kommer på disse kanter. Jeg er sikker på at du vil elske det. Du kan læse mere om Dorthe og hendes hyggelige forretning her >

Dorthe-Hansen-keramik4

Dorthe-Hansen-keramik3

Dorthe-Hansen-keramik5

Dorthe-Hansen-keramik2

Dorthe-Hansen-keramik1

Dorthe-Hansen-keramik9

Dorthe-Hansen-keramik11

Dorthe-Hansen-keramik12

Dorthe-Hansen-keramik14

Dorthe-Hansen-keramik7

 

 

5 kommentarer

 1. Mette Mikkelsen

  Hej Annette

  Jeg kunne ikke være mere enig, det er verdens smukkeste keramik, enkelt og fint og med de skønneste farver der minder mig om strand, vand og marehalm. Er selv den lykkelige ejer af 8 lattekopper og tallerkner, og ønsker mig mange flere ting hen af vejen. Det bedste er næsten at det er super holdbart og bare ryger i opvaskemaskinen. Og selv en nescafé, som man tit tyr til når man bor alene, smager bare bedre i de kopper.

  Håber snart vi ses:-)
  Kh
  Mette

  • Kære Mette
   Tak for din kommentar :) Håber du har det godt. Ja, nu skal vi da snart ses! Vi må lige hanke op i hende Charlotte – ellers må du bare give et pip når du kommer på de her kanter ;)
   KH A

 2. Hej Annette
  Super smukke billeder.
  Hvis du en dag ender i det østjyske, så skal du køre en tur forbi Fru Møller.Helt sikkert et besøg værd. Hun findes her: http://frumollersmolleri.dk/besoeg-os/
  Lækre ting, og gode gamle traditioner.
  Kh. Maria

 3. Smukke ting i vanvittigt smukke farver ;o)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *