Are you with me?

Odd-molly-ss15-

Jeg er fuldstændig til fals for et godt popnummer og lige nu har jeg ét bestemt kørende i hovedet hele tiden. Det er så ufatteligt lækkert og happy – og jeg hader det garanteret om en måned. Men NU er det bare SÅ skønt. Klik og lyt nederst her :)

Det lækre vejr er heldigvis ved at indhente os meeen synes det halter lidt med temperaturen. Glæder mig til at kunne smide tørklædet og strømperne – ååååh, sandaltid kom fluks – og også gerne en Margarita eller to.
Are you with me?

 

Odd-molly-ss15

Odd Molly Horizon cardigan (1) > Odd Molly B.L.T. Pants (2) >
Mexicana boots

4 kommentarer

  1. Kan ikke se et link til det musik ???

  2. Fantastisk musik.
    Tak for dine altid fine indlæg:)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *