Springtime3

Det bliver ikke smukkere end lige nu. Grønt med grønt på. Og så endda endnu grønnere efter endnu en hel dag med silende regn. Der dufter fantastisk i skoven lige nu. Og temperaturen er steget. Helt surrealistisk at kunne gå ud i regnvejr med bare ben og arme. (Er jeg på vej i overgangsalderen? Hurra – hvis jeg er.)
Jeg er SÅ træt i de her dage – og sidst på eftermiddagen i dag kunne jeg simpelthen ikke holde mig vågen længere. Måtte kapitulere og tage en eftermiddagslur. Kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har gjort det. Jeg plejer at blive virkelig irritabel efterfølgende. Men i dag havde det en ufattelig go’ effekt. Jeg er TOP frisk. Lige hvad jeg trængte til. Så nu har jeg futtet rundt og indsnuset alt det grønne, skarpt forfulgt af de to behårede, der bliver helt overkække og skabagtige når jeg er med dem i skoven. De flyver og farer rundt i træerne og siger lyde, jeg slet ikke troede katte kunne.

Lige nu sidder jeg og gør klar til den næste kollektion fra Odd Molly, som kan lande når som helst. Jeg faldt over sætningerne i markedsføringsmaterialet fra Odd Molly: “We imagine Molly in her tree house on a rainy day. She loves vintage clothes and accessories. She’s ready for any kind of weather and is heading into the woods” Uhhh – det er jo lige MIG, det dér ;)) Er du vild med Odd Molly, så kan du få et lille kig her >  Og har du set lodtrækningen om en paraply og en strandtaske her >

Dagens ord:
When you are content
to be simply yourself
and don’t compare or compete,
everyone will respect you

Lao Tzu

Springtime2

Springtime6

Springtime1

Springtime5

Springtime4

Container XtraOrdinary Palm Dress (M) >  
Ilse Jacobsen gummistøvler  /  Lisbeth Dahl paraply

4 kommentarer

  1. Henriette

    Skønne billeder.
    Synes det er lidt æv at jeg ikke kan være med i lodtrækning pga. jeg ikke er på facebook:(

  2. The cat picture is fantastic! It’s like lion!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *