Garcia-jeans-oddmolly-strik

Det er nok noget af det fedeste ved at der ikke gider at blive sommer i år… at man kan have støvler på uden at få kogte tæer. Det er muligvis ikke det mest flatterende når man – som mig – har korte ben, men jeg elsker altså opfoldede-rå-jeans-kombineret-med-korte-støvler-looket. Og gerne med en halvlang overdel til – enten strik eller skjorte. Det er nok mit favorit-outfit – skarpt forfulgt af printede løse bukser kombineret med rimelig plain top.

Dagens ord:
The things you are
passionate about
are not random,
they are your calling.

Catarina-martins-boots

Odd Molly strikjakke (gl. model)  /  Odd Molly Home-Run top (1) >
Garcia Lora jeans (29) >  Catarina Martins Megan Zip boots >

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *