Hurra! Der er lommer i!

Odd-molly-planet-mollywood-dress-1

Okay. Jeg havde ikke lige forventet at jeg ville blive SÅ begejstret for denne her kjole. Jo jo. Jeg har da godtnok en svaghed for velour, for hætter og for slidser. Og for lommer! Jamen, det havde jeg slet slet ikke opdaget før jeg hoppede i den i dag. Jeg e.l.s.k.e.r. når der er lommer i tøj. Ikke alt. Men det meste. Nu glemte jeg godtnok at tage billeder bagfra – men den her darling sidder altså bare godt. Der er en slids midt på ryggen, så den falder pænt uden at sætte sig på bagdelen (kender du ikke det?) Og så er den lige en anelse længere på ryggen. Jeg har taget den i str. 2 og synes egentlig den er meget almindelig i størrelsen. Bonusinfo – det er et broderi der er på ærmet – og ikke bare et cheap print ;)

Odd-molly-planet-mollywood-dress-2

Odd-molly-planet-mollywood-dress-3

Odd Molly Planet Mollywood Dress (2) >  Odd Molly Rib Jersey Tank (1) >
Rayban Aviator solbriller

Happy august-dag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *