Odd-molly-collins-zip-cardigan5

Indrømmet. Jeg elsker grå! Alle nuancer af grå. Når bare det er på tøj og ikke i en bog (sorry, hvis du er fan af Fifty Shades). Jeg turde ikke engang at tælle hvor mange grå cardigans jeg har. Men det er også ligemeget, når bare jeg har den her darling. Jamen, har du set hvor fantastisk den er? Og man kan ikke engang mærke at det er uld – som jeg jo – temmelig tragisk – er blevet lidt overfølsom overfor. Jeg ville egentlig have vist outfittet her med de fede ruskinds-bikerboots fra Cream – men det glemte jeg. Det må blive en anden gang.

Yes – det her er og bliver et tøjfnidder-indlæg. Det trængte jeg lige til.
Og endnu en indrømmelse: Jeg har dårlig samvittighed. Der var engang hvor jeg postede et indlæg her på bloggen hver dag. Næsten. Det kan jeg simpelthen ikke finde tid til. Ikke at jeg nogensinde har væltet mig i store oceaner af tid – men lige nu er jeg bare tvunget til at prioritere anderledes. Hvilket leder mig hen til at spørge om der skulle sidde en eller anden læser derude – dig, måske? – og have lyst til at stikke hovedet lidt frem? Måske vise lidt af sit klædeskab. Et enkelt outfit. Eller noget helt andet? Så er der da i hvert fald plads her på bloggen. Jeg har også tænkt på at lave en lille konkurrence á la “læserne viser deres yndlings-efterårs-tøj frem”, som jeg har kørt tidligere – men jeg har sørme svært ved at vurdere hvor stor interessen er. Alt i alt – sig noget! Skriv noget til mig. Så vi kan få lidt mere gang i den her. Jeg kan jo se du er der – blandt de ca. 1500 hoveder der hver dag kigger forbi ;)

Nu vil jeg holde weekend – næsten. Jeg mangler bare liiige lidt på shoppen. Og nogle ordrer der skal pakkes. Og sådan. Og SÅ…. tadaaaa… skal jeg i gang med at indrette et mini-showroom. UHA – som jeg glæder mig. Jeg er HELT blank mht. til indretning. Ved bare at der skal rodes nogle træstammer, hjortegevirer, mursten og gamle vandrør ind i det.

 

Dagens ord – lånt fra en ven på Facebook:
Livet er ikke en rejse mod graven, 
hvor man skal nå sikkert frem
i en pæn og velbevaret krop.
Man skal derimod komme fræsende sidelæns ind,
fuldstændig brugt op og totalt slidt ned
mens man råber højt:
Wauw, sikke en tur!

 

Odd-molly-collins-zip-cardigan2

Odd-molly-collins-zip-cardigan4

Odd-molly-collins-zip-cardigan1

Odd-molly-collins-zip-cardigan3

Odd Molly Collins Zip Hood Cardigan (2) >   Odd Molly Paracute Skirt (2) >  Sneaky Fox Love You strømper >  Mexicana boots

 TAK fordi du hænger på.
Håber du får en henrivende weekend!

3 kommentarer

  1. Jjaaahhhh til efterårskonkurrence. Det har været sjovt at deltage de andre gange! :-)))

  2. Hæger også på her:)
    Kigger ind næsten hver dag. Får inspiration til mad og tøj.

  3. At vise et sæt frem fra mit klædeskab, syntes jeg vil være sjovt at prøve- igen. Jeg er rigtig meget til Odd Molly og til secondhand, så en kombination af det, syntes jeg vil være sjovt at prøve at inspirere med. Jeg følger også med her, og får sådan en herlig portion inspiration fra både flotte outfits, styles fra forskellige lækre tøjmærker, opskrifter, oplevelser og flotte fotos. Tak for spændende inspiration her på bloggen :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *