Forårs-energi

Sunday2

På trods af – eller måske på grund af – det mystisk forårsvejr, er jeg sprængfyldt med energi. Aner ikke hvor det kommer fra – men jeg takker! Jeg har planlagt – og jeg gør det – at starte løbetræning igen. Jeg har ryddet op i hele huset en stor del af dagen i dag. Især på mit kontor. Er du vild, så mange papirer jeg har…?! Jeg får en milliard idéer i timen og render rundt omkring mig selv – og kan slet ikke finde ud af hvordan jeg skal sortere. Jeg kommer til at tænke på Peter Sommers sang: “Jeg har lyst til det hele i dag. Jeg har lyst til at ta’ en bid af alting”. Sådan har jeg det. Og det gælder om ikke at sætte sig ned alt for længe, for så forsvinder det.
Jeg er dog lige nødt til at sidde ind imellem, da jeg også laver forårsrengøring i shoppen. Og i mit klædeskab… så tag et kig på Second Hand shoppen og se og der er noget der frister der :) Besøg den her >

Sunday1

Sunday3

Odd Molly Lovebird Cardigan (2) >  og Odd Molly Galaxy Dress (udsolgt)

 ♥

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *