Dagens Storm & Marie outfit

Storm-marie-3

Jeg har givet mig selv en udfordring. Jeg skal være bedre til at gå i andet end kjoler og lange cardigans. Især jeans, skal jeg øve mig mere i. Og nederdele. Jeg elsker nederdele. Men med min brede bagdel, kommer jeg let til at se endnu bredere ud, hvis nederdelen ikke lige har pencil-skirt-snit eller et fantastisk godt fald. Og det har den her dejlige sag fra Storm & Marie. Altså et godt fald. Jeg faldt egentlig for mønstret i første omgang – men da jeg jo allerede var helt vild med Elena-bluserne (som nu også fås med korte ærmer – yay)  så måtte jeg lige se om det fungerede sammen. Det gør det. Jeg er vild med det! Og det overholder mine “krav” om at det skal være skønt at have på. Jeg er også sikker på at nederdelen bliver en favorit til sommer med flade sandaler og en tanktop.

Dagens ord:
She stood in the storm
and when the wind did not
blow her way,
she adjusted her sails

Elisabeth Edwards

Storm-marie-1

Storm & Marie Elena strik (M) >  Storm & Marie Oil Skirt (38) >  Storm & Marie uldjakke (38) >

Storm-marie-4

Storm-marie-5

Storm-marie-2

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *