Formidabel sommerfrokost på Villa Vest

villavest-1

Vinden var vild den dag. Og det samme var smagsoplevelserne. Jeg bestilte hønsesalat af skovkylling (glemte at spørge hvad det egentlig er for én) og det var virkelig formidabelt. Den blev serveret med salat og det lækreste brød, jeg nogensinde har smagt – samt den smukkeste øl ever. Jeg er fan! Måske fordi jeg kom uden forventninger. Måske fordi alt bare gik op i en højere enhed. Eller måske bare fordi der her er nogle mennesker, der simpelthen bare er gode til det, de gør. Og gør det uden at gå på kompromis.

Citat – Villa Vest:
“Vi tror på, at man bliver et lykkeligt menneske af at omgive sig med kvalitet. Vi mener også, at ethvert kompromis med kvaliteten kan ødelægge den samlede oplevelse.
Det er vores overbevisning, at råvarer og materialer opleves bedst i deres nærmiljø. Derfor er det lokale fødevareproducenter, håndværksmestre og kunstnere, der spiller hovedrollerne som leverandører til vores forretning.
Vi er her for at forkæle vores gæster i en afslappet atmosfære, der skaber den ro og balance, der er nødvendig for at kunne koble helt fra og bare nyde. Vores gæster fortjener uhøjtidelig luksus.”

Amen! Jeg bliver helt rørt.
Kommer du på Lønstrup-kanterne, så kan jeg anbefale dig at glæde din sjæl med et besøg på Villa Vest. Du kan besøge deres hjemmeside her > samt se menukortet her >

[ Dette blogindlæg er ikke sponsoreret og vi har selv betalt for hele vores frokost ;) ]

villavest-3

villavest-2

Odd Molly cardigan >  Odd Molly blondetop >  Gustav silkebukser >  Odd Molly skind-wedges >

♥  ♥  ♥

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *