Georgine Dress fra Odd Molly – her >>

Jeg er en ægte kjolekvinde. Jeg er simpelthen pjattet med kjoler. Ganske enkelt. Det er min absolutte yndlingsbeklædning. Og meget gerne kombineret med støvler og strik. Jeg synes det er noget af det mest behagelige at have på. Og det passer bare til alting. Især når bare kjolen er go’. Dermed forstået – den slags, der duer både som den er – med strik, med jakke, med sko, med sandaler, med sneaks eller med støvler. Med andre ord – en kjole, der kan dresses op og ned, alt efter hvilken følelse man lige har lyst til den dag.
Den her kjole fra Odd Molly er en af den slags. Den sidder total spot on – og er gennemknappet, hvis nu man skulle have lyst til at bruge den som kimono. Her har jeg vist den med grovstrikket cardigan og ruskindsstøvler – så cosy… og i en version med verdens flotteste skindjakke og lange sorte støvler – lidt mere cool og rå, ikke…
Der links til tøjet under billederne.

Tilda cardigan fra Odd Molly – her >>
Jemima skindjakke fra Odd Molly – her >>

Hav et fantastisk efterår ♥
– og selvom du ikke “skal noget” er det da ualmindeligt lækkert at have noget lækkert på, ikke? ♥

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *