En dag i maj

Majblomster3

Det er imponerende hvor meget man egentlig kan nå på én enkelt dag. Selvom jeg elsker forårsregn og solen kan være næsten for skarp på denne årstid, så giver det bare en anden energi, når alt er lyst og lunt. Denne ene fridag blev fyldt med ridetur, strandtur, terrassehygge og snobrød i solnedgangen. Man må jo udnytte det så længe teenagerne stadig synes det er noget af det hyggeligste man kan lave sammen ;) Og et lille tip til snobrød (som faktisk er godt): Lad være med at bruge alt for meget gær, husk olie, salt og sukker OG brug durum-mel istedet for hvedemel. Det er SÅ meget nemmere at ælte sammen og smager mange gange bedre.

Ridetur

Odd-molly-GoldenGauge-1

Terrasse

Terrassekat

Majblomster

Green

Majblomster2

Maj1

Bål

Snobrød

Maj2

 

 

2 kommentarer

  1. Skønne billeder, og hvor ser det hyggeligt ud med snobrød;.) Og skønt sæt du har på. Jeg har præcis det samme.. De er bare skønt.
    God weekend.
    Knus Gitte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *