Hi… How are You?

Det spørgsmål skal jeg lige vænne mig til… ALLE spørger bare om det – ALLE steder. Og forventer de egentlig et svar? Og skal man spørge vedkommende om det samme? Hmmmm…
Og én ting mere… nej, faktisk to… Air Condition og tapwater – nooooo good for me! Det første fordi det altid er for koldt og ikke behageligt – og det andet fordi der er klor i…
I morgen fortsætter vi til NYC og jeg glæder mig til at komme til at shoppe lidt :) New Haven er en virkelig fin by – men udvalget af shoppingmuligheder er begrænset. Til gængæld har den det hyggeligste og smukkeste Old Campus ved Yale. Vi har siddet og gået i området hele eftermiddagen og ønsket os tilbage til da vi var i 20’erne og helt sikkert ville have valgt at studere lige netop her!

I dag har der været ret varmt pga tordenvejr

Her viser jeg igen lidt billeder fra Yale bygningerne som er virkelig smukke og eventyragtige og helt umulige at lade være med at fotografere:

Herunder – fra et forretningsvindue: Frihedsbegreberne her er helt i orden – se lige ordene på bænkens forside – Give Me Liberty Or Give Me Death

6 kommentarer

 1. hoppas du har det kul! det later sa! Jag brukar svara: I’m fine thanks! or good, how are you? or just a plain hi! Ytligt men jag tycker det ar trevligt! Ha det sa trevligt! kram (fina bilder, som alltid :))

 2. jeg har boet i US, og vænnede mig ca. aldrig til at de altid sagde “how are you” UDEN at ønske noget svar. Jeg var klar til at fortælle om hvor træt jeg var eller frisk eller tømmermænd … de blev altid ved med at spørge men aldrig skulle man svare. Meget mærkeligt. Ligeledes deres vane med at sige hvem de vil SNAKKE med når de ringer. De siger ikke hvem de er. Meget mystisk.

 3. Lots to get used to when you travel. I even find differences from Canadians to Americans and we are neighbours. After being in a quaint University town, NYC will be a bit overwhelming. Sooo…. many stores everywhere you go. You will not know what to look at next. I find it a bit overwhelming myself.
  Very nice pictures of the university architecture!
  Have fun! I am looking forward to your report on NYC.
  Hugs,
  Karen XOXO

 4. Hej med dig

  Skønne billeder og dejligt at høre og se at du nyder det derovre. Håber du er nået til shoppingdelen, selvom det næsten kan tage pusten fra en at overskue hvor man skal starte. Men du behøver jo heller ikke købe, bare kigge og nyde det hele:-)

  Min ældste søn er hjemme denne weekend og der ser ud til at vi har fået stablet en blog på benene til mig. Nu skal jeg bare have fyldt noget indhold i den, det kommer jeg nok til at rode noget med det næste stykke tid. Han rejser i morgen tidlig så nu er jeg on my own…..

  Nyd det, glæd dig over hvor heldig du er, og så vi jeg glæde mig til flere billeder fra turen, så er man ligesom en lillebitte smule selv med.

  Kh
  Mette

 5. Hej! Härliga bilder!! Jag och en vän ska troligtvis åka till NY i höst och det ska bli så kul! Ha en fortsatt fin resa!!
  Kram

 6. Hejsa
  vi er nu ankommet til NYC hvor man betaler dyrt for at komme på nettet, så jeg får kun lige tid til at læse jeres besvarelser – ikke at kommentere. Jeg skal jo også lige smide lidt nyt på ;)
  Tak for jeres kommentarer!

  Take Care, som de siger her :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *