DET var koldt!
Jeg forestillede mig hvor smuk sneen ville mod det mørke hav og den truende himmel. Så jeg hev lige kameraet med på vejen mod posthuset. Uuuuuha – min fingre stivnede og blev helt følelsesløse på mindre end 10 sekunder. Så forstår man pludselig vindens magt. GODT min lille bil næsten ikke sad fast i sneen, så jeg kunne skynde mig indendøre igen.

Jeg er nu kommet så langt med min nye blog at jeg godt tør at lukke dig HER ind. Jeg har købt den smukke skabelon, som fine Helena H. også bruger – og sidder nu og roder med at rette den til. Er du klar over hvor meget html man egentlig skal kunne for bare at nå hertil? Måske er det fordi jeg altid har arbejdet med Mac og været vant til bare at klikke på “Install” og så kører skidtet derudaf. Sådan er det ikke, når man skal installere WordPress.org. Slet slet ikke. Måske er det også fordi jeg gerne vil køre den på mit eget domæne og både har købt hosting og hele balladen. Der er jeg så ikke nået til endnu… Altså at flytte bloggen over på mit eget domæne. Har været ved at få op til flere nervesammenbrud undervejs, såååå venter lige på min computerekspert-bror har tid til at holde mig i hånden undervejs ;)

Nu må du så se hvor langt jeg er nået. Bær venligst over med at brødteksten ikke er tilrettet, at der mangler lidt grams i højrespalten osv. Alle indlæg fra den anden blog er importeret og derfor ikke rettet helt til.
Det hele cykler lidt, så… nå… Kig dig lidt omkring :)

Her kommer du tilbage til min “gamle blog” >

 

 

En kommentar

  1. Så härligt!
    kramar

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *