Yesterday

Jeg har holdt fri i weekenden. Dvs. jeg har ikke taget billeder. Og jeg har ikke blogget. Jeg trængte lige til et pusterum – men nu er jeg jo helt bagud med alt det jeg skal vise dig. Jeg begynder lige med et billede fra i går, da vi var på vej ud af døren. “Jamen, så har du jo taget billeder”, tænker du måske så. Jojooo – ét så da ;) Men jeg gjorde faktisk helt bevidst det, at jeg ikke tog kameraet med til festen i går. Fordi jeg ville holde fri. Jeg ved jo hvordan jeg er, når jeg har kameraet med. Jeg kan slet ikke lade det være… Nå – men det betød så at jeg ret hurtigt fik lidt for meget vin indenbords. Og senere lidt for mange IC’er. Tak for sidst til dem af jer, der var med – og jeg nu ved der læser med her ;) Det var en formidabel fest. Og både mit hoved og mine ben er ømme. Lidt for meget dans, tror jeg.

Ellers har bare slappet rigtig meget af. Og nydt naturen. Og talt og sunget mig hæs.
Nu vil jeg lave min favorit-vintermad, Osso Buco færdig. Vi skal simpelthen have hygge-tv-middag. Måske – og kun måske – med et meget lille glas vin til.

Kære læser… Jeg vil blive SÅ glad, hvis du vil tilmelde dig bloggen her.
Du kan gøre det foroven til højre ved at taste din mailadresse – eller ved at klikke på bloglovin’ knappen.
Jeg er ved at prøve at finde en anden lidt nemmere direkte tilmeldingsknap – men den gemmer sig, den lille laban ;)

 

Det havde jeg på i går:
Odd Molly Mockup skirt og Mockup blazer / Apair støvler / Decadent taske / By Birdie ring / Birgitte Munch kæder og øreringe / Copenhagen Luxe paillettop

Tak for besøget :)

 

6 kommentarer

 1. Rie Stenbakken Johnsen

  Tak for sidst – fantastisk fest – og dejligt at møde dig :-)
  Kh. Rie

 2. Charlotte Hertel Kristiansen

  Kære Annette,
  Tillykke med din nye blog – den er bare så superflot

 3. Hej
  Så¨prøver jeg at kommentere her, har tilmeldt mig men ved ikke om jeg har gjort det korrekt, synes den platform er lidt svær at finde rundt i men der skal måske bare øvelse til
  Sikke da et fantastisk flot sæt, du ligner en million, og det klæder dig rigtig rigtig godt. Sådan et sæt man bare altid er velklædt og fiks i, og som passer til alle lejligheder.
  Lyder som en fantastisk fest, dem må vi have nogle flere af, jeg er bare altid smadret en hel uge bagefter…..
  Rigtig god dag
  kh
  Mette

  • Hej Mette :)
   Velkommen til! Det ser ud til du har gjort alting rigtigt. Dit navn dukker i hvert fald op – og jeg kan læse din kommentar ;)
   Ja, jeg må sige – jeg er altså heller ikke helt frisk endnu. Men måske om et par dage…
   Rigtig god aften, når vi nu er nået hertil på dagen.
   KH A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *