Blaa1

Jeg kan vist ikke skjule at jeg er møgtræt i dag. Og endnu mere træt nu, jeg igen har siddet her ved computeren og ledt og ledt efter en ordentlig måde at vise en blogroll på. Det er ufatteligt, den ikke findes. Men det gør den måske også? Ved du hvad den hedder? Så råb endelig op! :) Og også hvis du ved, hvor der findes en “fast læser” knap, som på den gamle blog. DET savner jeg.

I dag er jeg blå med blå på. Jeg har endelig fundet et par leggings, jeg synes matcher Rethinker kjolen.

Det var alt fra mig i dag. Vi sidder allesammen indendøre mens stormen suser udenfor. Nu skal jeg fixe lidt aftensmad og så skal der tv-hygges ;)

Blaa2

Blaa3
Det har jeg på i dag: Odd Molly Rethinker Dress, Mollendo leggings og Keyhole underkjole
Mexicana støvler / Becksöndergaard tørklæde

Tak for besøget :)

Hvis du er glad for at læse med her, håber meget du har lyst til at tilmelde dig som fast læser.
Enten via mail-indtastning i højre hjørne eller via bloglovin.

TUSIND TAK til dig der allerede har tilmeldt dig – du er med til at motivere mig ;)

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *