Today5

Halløjsa, piger :)
Først… TAK for jeres søde kommentarer på mit indlæg fra i går. Det er dejligt at høre fra jer, når jeg nu ikke kan se jer ;)
I dag er en meget bedre dag! Og jeg har fået prøvet den kjole, jeg er størst fan af dette forår – City Campers Dress. Jeg har bestilt den hjem fra Lisen og prøver den her i str. 1. Jeg har altså også bestilt den grå (shhhh – I know) – men jeg kunne bare ikke vælge. Jeg prøver med hhv. Takemetoanywhere cardigan og Gofigure jacket – begge i str. 2. Der er ingen tvivl om at kjolen vil være fedest med bare ben, men synes egentlig også den er ok med leggings til. Kjolen lidt til den store side, vil jeg mene. Selvfølgelig alt efter hvor løs/stram man vi have den til at sidde. Den er altså lidt for nedringet til mig. Det gør ikke noget – for jeg synes det er skønt at kunne variere den lidt ved at skifte top eller underkjole. Her har jeg bare en almindelig sort silketop fra Stylebutler under, men forestiller mig også det kunne være flot med en anden farve.
Both thumbs up – over and out.

Today4 Today3Today1Today6Today2

Det har jeg på:
Odd Molly Merino leggings, City Campers dress, Takemetoanywhere long cardigan og Gofigure jacket /
Stylebutler silketop / Apair støvler / Mexicana støvler / By Birdie smykke

 

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·  ♥  · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Har du lyst til at tilmelde dig som fast læser?
Det gør du enten ved at taste din mail ind i feltet foroven til højre – eller via bloglovin.

Tak for besøget :)

8 kommentarer

 1. Hej søde.
  Fortæl lige lidt om trøjen….har luret helt vildt på den – men er i tvivl om str og “kvalitet”. Hvordan er strikken i den? Sådan blød og løs eller “stram” og hård? Hvis du forstår. Hvis du passer str 2 bedst så ved jeg at jeg er en str 3 – men tror du den gir sig eller er strikken så den holder “formen”? Kh

  • Hejsa :) Ja, den glemte jeg da helt at skrive om, kan jeg se :)) Jo, altså den cardigan er fantastisk i strikken. Den er blød og sådan lidt tung i det. Jeg ville have gættet på at der var merino i – men det er ren bomuld. Mht. størrelsen, ja – suk – så synes jeg jo altså den er lidt kort på ærmerne. Det er ikke lige til at se på billederne her, fordi jeg bare har den til at hænge. Ellers er den størrelsessvarende. Jeg kan ikke vurdere om den holder formen, men det vil jeg gætte på da den virker lidt elastisk.
   KH A

 2. Kære Annette,
  Et stort klem til dig for dit indlæg igår.
  Du ser skøn ud i den fine kjole – jeg synes det ser flot ud med leggings :-)
  Knus
  Charlotte

 3. Kære Annette,
  Dejligt at alting ser lysere ud idag!
  Hvor er det smukke sæt du har på! Jeg klikkede ind på kjolens link, og så at den har den smukkeste rose på ryggen. Den kjole kunne sagtens blive min sommerfavorit :)
  Den er meget meget køn, og flot i kombination med både leggings, cardigan og gofigure jacket.
  Kh. Anette

 4. Sara Hanley

  Hmm, jeg er skuffet over kjolen – jeg modtog den i min normale størrelse 1, men jeg ligner et barn i mors tøj for den er meget for stor – som om jeg skulle bruge en 00 børnestørrelse der ikke findes. Når den er for stor så bliver v-udskæring for dyb, den ser kedlig ud over brystet, og sidder for lidt til under brystet, hvorefter den går telt-amok over hofterne. Og bagpå, måske fordi for stor, er det lidt komisk som en batman cape. Jeg var forblændet af broderierne og tarantella flamenco stilen, men det sorte stof er nothing to write home about – lidt billigt stift feel synes jeg – silke jersey eller andet med bedre fald havde været godt, så jeg samler mismodigt mod til at bestille en 0…og øv for det var min must-have…

 5. Maria Fransson

  … och här kom den i sort! Men jag finner nog att den var vackrare i den ljusare grå färgen eftersom man då ser fallet i kjolen bättre.
  Kram Maria

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *