Today4

Selvom jeg slet slet ikke har tålmodighed til at sidde hos frisøren, så er det ufatteligt godt bagefter. Hvorfor mon jeg også altid venter til mit hår er en total katastrofe? Jeg har fået lavet en ordentlig flok lyse striber og klippet et godt stykke af pandelokken. Ikke pandehår. Nej, det er nok rigtigt som alle siger – man fortryder.

I dag skulle jeg vise dig mine nye sandaler, men der er altså alt for koldt, så det må vente. Jeg skal også lige have lakeret neglene, så jeg kan vise min nye neglelak. Jeg er lysår bagud på neglelak-området, så jeg er selv ret spændt på mit seneste køb.

Ikke mere herfra i dag. Vil bare lige anbefale de her chinos fra Mos Mosh igen. Især hvis du også elsker grå ;)

Today5

Today3

Today2

Det har jeg på:
Chill Norway lang cardigan / Muccia merinocardigan / Mos Mosh Bale Chinos / Rosemunde top
Syster P. tørklæde / Sancho boots / Odd Molly solbriller 

Tak for besøget

2 kommentarer

 1. Hej
  De er bare så vildt lækre de bukser, men tænker bare at når jeg nu skal ha dem i str 31-32 om det blir et kæmpe blomster flora .
  Vh
  Lone

  • Hej Lone
   Ja, jeg forstår godt hvad du mener, men jeg synes faktisk ikke de er sådan helt vildt blomsteragtige. Mest fordi farverne er meget grå og creme og en lille smule rosa.
   KH A :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *