Birdie1

Uhhha – en heftig dag. Møde på møde og så en masse arbejde. Mine dage er for korte. Hva’? Har jeg sagt det før?
Jamen, der er de altså! Nå.
Men nu vil jeg lige vise dig et par godter fra By Birdie. Rene karameller, hvis du spørger mig.
Øreringene er intet mindre end fantastiske. De er lige præcis midt imellem rå og elegante, så de kan bruges både til hverdag og til noget mere pyntet. Og nu skal du høre en sød historie om tørklædet, som hedder Ti Amo… På en ferie i Italien kom Birdie forbi en megastor krukke, som er blevet et samlingssted for unge forelskede par – og hvor de skriver kærlighedshilsner til hinanden. I alle mulige forskellige farver. Hun tog et billede af krukken, fordi hun synes den var så smuk. Og senere fik hun idéen til at printe det på et tørklæde. Man kan se alle skriblerierne når man folder tørklædet helt ud. Og når man har det på, har det de smukkeste, smukkeste farver. Og ja, Ti Amo – det betyder “jeg elsker dig”.
Er du til smukke kærlighedssange, så nyd lige John Legend, som jeg har klippet ind herunder ;)

Birdie2

Det har jeg på:
By Birdie Ti Amo silketørklæde og New York by Night øreringe

Tak for besøget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *