Naturkunst1

Jo mere jeg ser på naturen omkring mig – jo mere elsker jeg den. Jeg bliver aldrig aldrig aldrig træt af at stå op en tidlig morgen og liste ud i den friske luft. Gå på opdagelse. Der er som om der er sket noget nyt hver eneste nat i denne måned. Græsset er vokset lidt mere. Bladene blevet lidt grønnere. Og de gule mælkebøtter blevet til hvide fluffy bolde. Sådan en morgen i maj tror jeg at selv den mest garvede ornitolog ville blive helt stresset af alle de forskellige fugle, man kan høre. Og nok også more sig lidt over ænderne på den disede sø, der vedholdende skændes om hvem der har ret til at være der.
Jeg tror man kan kalde mig lykkelig på det tidspunkt. Lige dér. Midt i naturen. I få minutter. Med mine tanker for mig selv. Og kun mig selv at blive enig med om hvorvidt de vilde blomster er smukkere end dem man køber hos blomsterforretningen. For mig er hvert eneste græsstrå, hvert eneste blad og hver eneste blomst ganske enkelt kunst.

Dagens ord
Always keep your face toward the sunshine
and the shadows will always fall behind you.

 

Naturkunst2

Tak for besøget

6 kommentarer

 1. Super smukke billeder – hvor er du dygtig Annette.
  Knus fra Charlotte

 2. Maria Fransson

  Mycket vackra och stämningsfulla bilder! Tack för det.
  Kram Maria i Stockholm

 3. Smukke billeder – og ja – naturen er helt fantastisk her i foråret – man bliver aldrig træt af at se udviklingen af træer og buske (kun ukrudtet :-)
  Knus Lone

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *