OddMollyMulberryLaidbackBirdie1

Så skulle man lige opleve at sidde og luge bede i bikini, mens regndråber dryppede og tordenen rullede i det fjerne. Og svede… Og så om aftenen… En ret sjælden oplevelse i maj. Jeg elsker den slags vejr. Sol og regn på samme tid. Lyset bliver magisk og duften af regn fantastisk. Men en eller anden, fortæl mig… hvorfor vokser ukrudt hurtigere end Hortensiaer? Og findes der simpelthen steder hvor Hortensia bare ikke vil bo? Endnu en gang har jeg et stort bed kun bestående af jord og pinde, som skal forestille at være Hortensiaer. Jeg forstår det ikke.
Jeg er også blevet uvenner med mine pelargonier. Jeg vil så gerne have dem i vindueskarmen på mit kontor – men jeg tror simpelthen de synes det er for varmt. Nu har jeg prøvet at give dem nyt jord, vand og gødning, lader vinduet stå åbent og krydser fingre. Synes da ikke de plejer at være så pylrede den slags…?
Har jeg mon fuldstændig mistet mine grønne fingre?

I dag har jeg Southfork jakken på – helt uden noget under. Og knappet, så den bliver skjorte-agtig. DET er godtnok behageligt. Jeg synes jakken har sådan et fedt touch af hippie med (mit favoritmønster) batik-farvningen. Og sammen med en lang nederdel, flettet hår, cross over og klip klapper, føler jeg mig ret godt – og casual – tilpas ;)

OddMollyMulberryLaidbackBirdie3

OddMollyMulberryLaidbackBirdie2

Det har jeg på:
Odd Molly Southfork Jacket, Mockup Skirt og solbriller / By Birdie øreringe / Lynggard halssmykke
Mulberry Heritage Bayswater / LaidbackLondon slippers

Tak for besøget

 

2 kommentarer

  1. Maria Fransson

    Haha, du är roligt du! Hippie :)
    Jag tycker det var en fin kombination.
    Kram Maria i Stockholm

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *