OddMolly_tunika2

En fridag forærende. I morgen. Helt gratis. Og bare klar til at blive brugt på alt det, jeg ikke når til hverdag! Uha – så godt det er. Først en tur på hesteryg og så en sejlads med Læsø i kikkerten. Ren nydelse og afslapning. Mmmmm… lige hvad jeg trænger til :)
Jeg har simpelthen taget den smukke Yolo dress i brug. Nu har den hængt længe nok og ventet på den rette anledning. Den kom ikke. Det vil sige, jeg valgte andre ting. Så NU skal den altså gøre det, den er bedst til: Hænge på mig og se lækker ud ;) Jeg har taget en sort underkjole under. Det holder lidt mere styr på den – og så synes jeg det ser fint ud at man kan se blondekanten.

 

Dagens ord:
You aren’t wealthy
until you have something
money can’t buy

Garth Brooks

OddMolly_tunika1

OddMolly_tunika3

OddMolly_tunika4

Det har jeg på:
Odd Molly Yolo Dress, Keyhole underkjole og solbriller / LaidbackLondon slippers

Tak for besøget

 

2 kommentarer

  1. Gitte Blaase

    SÅ fin den er.. Har den også hængende i mit skab:-) Og det er jo egentlig nu den skal i brug hva!! Jeg må se at tage mig sammen..
    Og ja så dejligt at have fri i morgen OG fredag:-) Hel mini ferie..
    God fridag.
    Knus Gitte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *