En hel dag i solen, til søs og til hest

Today2

Sådan nogle dage som i dag, skulle man have nogle flere af. Stort set ingen af de ting, jeg havde regnet med, blev til noget. Jeg elsker den slags. Bare at følge med. Og lade sig overraske. Gøre en dyd ud af at slappe fuldstændig af. Glide lige så stille fra den ene impulsivitet til den næste. En lang række af gode oplevelser.
Jeg er næsten hæs af at snakke. Jeg tror jeg har snakket siden kl. 9 i morges, hvor vi satte os på hestene og red en lang tur i skoven. Og vi bliver aldrig færdige, min veninde og jeg. Jeg tror vi kan udveksle synspunkter, oplevelser, drømme og røverhistorier til evig tid. Vel at mærke MENS vi foretager os alt og intet.
Og NU skal jeg altså i bad inden jeg sammen med ungerne smider mig i sofaen med film og popcorn. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været SÅ beskidt. En underlig blanding af solcreme, saltvand, sand, jord og støv. Håber rigtig meget solcremen har holdt sit løfte. For jeg må godtnok sige jeg føler mig lidt stiv i mimikken ;)

 

Today1

Today3

Today4

Det har jeg på:
Odd Molly Disobedient Grandmas Coat, Twine Pants og Rib jersey t-shirt
Miu Miu solbriller / LaidbackLondon sandaler

Tak for besøget

5 kommentarer

 1. Lyder som en dejlig dag ;o) Jeg tilbragte min dag med at male – igen igen. Den største søn er flyttet hjemmefra, og yngstemanden skal overtage værelset, og 8 år uden maling – med en teenager boende – kræver et tykt lag ;o) August er på spejderlejr til på søndag, så håber vi kan nå at få det klar så der står et nyt “storedrengeværelse” til ham når han kommer hjem :-) Jeg smider det nok på IG når jeg er færdig med værelset, så kan du lure det der hvis du har lyst ;o))
  Kh Lone

  • Hej Lone :)
   Ejj, det lyder rigtig hyggeligt. Det vil jeg rigtig gerne se! :))
   KH Annette

   • Det er ikke blevet helt færdigt – der var lige en stor søn som synes at der skulle laves køkken i hans lejlighed også. Du kan lure på bruger lonebaehring på IG, du bliver IKKE spammet med fotos fra mig- så mange lægger jeg heller ikke på ;o), men værelset kommer op når det er lidt mere klar end nu. Han blev ellevild i øvrigt – sagde her til aften at han faktisk blev glad for at få lektier for så han kunne lave dem inde på hans nye værelse ;o))))
    Knus

    • Haha – ja, så skal man vist godtnok være glad for sit nye værelse, hvis man ligefrem er glad for at få lektier for ;))
     Jeg har tilmeldt mig på Instagram og holder øje ;)
     Knus

 2. Hej! Tänkte höra om du eller om du kunde hjälpa mig och se om någon av dem andra odd Molly tjejerna är sugna på en

  taradiddle dress i royal storlek 1. Använd en gång vid ett bröllop.
  Vill ha 800 eller högst erbjudande. Vorre jätte snällt. Finns i Helsingborg eller Malmö kan även skickas. Min mail : fru_larsson04@hotmail.com kramar!! Trevlig helg vännen!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *