En lille smule guld

Rayban_OddMolly_XO_1

Uha – sikke en gyser! Når ens vigtigste redskab – både arbejdsmæssigt og i fritiden står af, så kan man godt rammes af en lille smule panik. I går stod min iMac af. Hvilken katastrofe. Jeg har nu kæmpet i mere end 12 timer – og det er ikke lykkedes mig (eller mine meget dygtige hjælpere) at finde ud af præcist hvad der er sket. Men kuren er en ny harddisk. Og det er altså ikke en nem sag, skulle jeg hilse og sige. Ikke når man er så designeragtig og pæn, som en en iMac, forstås ;)
Så nu sidder jeg her og har låne-hugget en computer, så jeg kan vise dig mine sidste to – ifølge mig selv – ret gode køb… Nye solbriller fra Ray Ban. De er fantastiske! Et friskt pust. Guldstel og lysende blå glasfarve. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige… jeg er bare vild med dem. Og det samme kan jeg sige om toppen fra XO. Jeg elsker det print. Punktum. Og så selvfølgelig den underskønne hæklede Odd Molly-drøm af en nederdel. Har jeg sagt før at der er noget jeg flytter ind i for sommeren? ;)

Rayban_OddMolly_XO_2

Rayban_OddMolly_XO_4

Rayban_OddMolly_XO_5

Rayban_OddMolly_XO_6

Rayban_OddMolly_XO_3

Det har jeg på: XO tank top >  Ray Ban Aviator solbriller >  Odd Molly Bambina skirt >
Mulberry taske >  Birkenstock guld-slippers >

Tak for besøget

 

 

4 kommentarer

 1. Hejsa
  Sikke en flot nederdel :-)
  Hvordan er den i str.? Hvilket materiale er underskirt? Og må jeg spørge hvilken str. du har ? :-)
  MVH
  Åse

  • Hej Åse
   Ja, den virkelig smuk. Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvilket materiale skørtet er i – men det er sådan lidt elastisk og sidder rigtig behageligt. Jeg har str. 1 på – men kunne måske godt bruge str. 2 da jeg synes den er lidt stram i elastikket.
   KH A :)

 2. Dear Annette, do you please have the measurements for me of this beautyful Bambina skirt in Size 1 and the Bambina Dress in size 2? I´m so excited about both beauties, but without measurements it´s not easy to choose the right size:-(
  And I´m really happy that you post other labels, too…..like Yellow Ferry. I´ve already ordered this nice white crochet dress for a really nice price-hope it fits!
  Have a great day!

  • Hi :)
   If you like to buy the Bambina Dress and the Bambina skirt, I’ll have to “forward” you to the shop where you want to buy them :) These styles are entirely made by hand – and none of them are exactly the same size. So it wouldn’t make sense with my measurements ;)
   Thank you – I’m sure you’ll love the crochet from Yellow Ferry :)
   A nice day for you too :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *