Odd Molly FW14 – favoritter

54806f

Pookie jacket >

 

Jeg har det næsten som om jeg har tømmermænd… Siden torsdag eftermiddag, har meget af min tid handlet om at få min computer vækket til live igen.
Endelig – lørdag nat – efter lange køreture, harddisk-udskiftning, ram-tilføjelser og ved hjælp af indtil flere ekstremt computer-kyndige mennesker – er jeg og Mac’en nu kørende igen. Pyyyha – nu skal jeg bare have genskabt alle mine data (Sikke et arbejde når man tager så mange billeder, som jeg gør) men HURRA! Det er som om jeg har fået en helt ny computer :)

I mellemtiden er der åbnet for forudbestillinger på Odd Molly’s anden del af den første efterårskollektion. Hvis du synes deres kollektionsnummersystem er forvirrende, så er du ikke ene ;)
Men der er ellers godtnok nogle fine ting med i denne del, synes jeg. Deres strik er virkelig godt – og skindjakken… suk… er det ikke bare verdens fedeste skindjakke?

Du kan se hele kollektionen her >

54870f

Feel real sweater >

 

54851f

Crispy cardigan >

 

Tak for besøget

 

2 kommentarer

 1. Lone Skjoett

  Mmm, synes kollektionen er kedelig, de sædvanlige styles der minder alt for meget om tidligere kollektioner. Bortset fra læder jakken: GAB
  Kom nu med noget virkeligt nyt ikke bare nye farver og mønstre på gamle styles.
  Vh. Lone

  • Hej Lone
   Jeg er fuldstændig enig i at denne del af kollektionen ikke er den allermest spændende. Jeg kigger selv næsten heller aldrig på klassiskerne – medmindre de er kommet i en vildt lækker farve ;) Skindjakken MÅ jeg bare eje – og så er jeg vild med de strikkede kjoler. Kan bare ikke beslutte mig for faven.
   KH A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *