Lidt vild, højlydt og meget regnfuld

AalborgZoo5

Sådan kan min weekend – meget kort – beskrives.

Yes. Det er rigtig nok. Vi har været i Aalborg Zoo igen. Den længe ventede hanløve fra Singapore er jo langt om længe ankommet. Ikke sådan at man lige kunne få billeder af ham – men vi fik da hilst på. Jeg havde ellers sat paparazzi-linsen på kameraet – men nix – han stod ikke stille et eneste øjeblik. Istedet jeg har fotograferet hans to ufatteligt smukke koner. Jeg er så vild med de elegante dyr. Og ja, selvfølgelig også alle de andre beboere i zoo – som vi henholdsvis betages- og griner af/med (bemærk giraffens tænder på billedet længere nede ;))

Efter parkering af teenagere hos bedsteforældre mødtes vi med venner hos Søgaards Bryghus, hvor de OGSÅ har en virkelig god Ceasar Salad og en mindst lige så god “Jomfruhumle” – mmmm.

Derefter til Elton John (whoop whoop) koncert i Skovdalen. Det var en fantastisk oplevelse. Selv da himlen åbnede sluserne og der regnede SÅ meget at ens fadøl næsten svømmede over og dråberne fik det til at hoppe op af glasset – var det fabelagtigt. Tænk at stå midt mellem flere end 5000 mennesker og synge og danse til “I’m still standing” og “Yellow Brick Road” – være fuldstændig gennemblødt af regnen – og have en FEST. Kun i jeans og tanktop. Uden at fryse. DET er sjældent.

I nat valgte mine diskusprolapser i nakken desværre at gøre sig bemærket igen. Så nu er jeg helt smadret. GODT der er søndag og der er nogen der har opfundet panodiler og den slags ;)

AalborgZoo6

AalborgZoo8

AalborgZoo7

AalborgZoo1

AalborgZoo3

AalborgZoo2

AalborgZoo4

Selfie

Selfie af total gennemblødte Elton John tilskuere ;)

Tak for besøget

 

 

 

2 kommentarer

 1. Skønne billeder fra Zoo – og det lyder til at koncerten var super ;o) Sidder pt. i campingvognen i regn og tordenvejr – strømmen gik, men er heldigvis kommet tilbage. Har lige checket – fra i morgen og resten af tiden vi er her er der kun sol ;o))) Man skulle jo gerne komme hjem med lidt mere kulør end da vi tog herned ;o)
  Knus

  • Tak, Lone :)
   Det var en fantastisk koncert!
   Det er så hyggeligt at sidde i regnvejr i en campingvogn – men jeg forstår fuldt ud det dér med kuløren ;)
   Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *