Yellow Ferry kjoletip

YellowFerry_Hulda3

Jeg ELSKER bare den slags vejr. 28 grader og regn og torden. Det er så… eksotisk. Faktisk regnede der ikke lige da jeg kom ud og satte kameraet på stativet. Men i løbet af 2 minutter buldrede og bragede himlen og tunge, lune dråber væltede ned. Mmmm – sommerregn af den bedste slags!

Og her kommer så tippet: Du har set at alt hos Yellow Ferry er vildt nedsat, ikke? Det tænkte jeg nok ;) Men så vil jeg bare lige vise hvordan du kan ændre lidt på udskæringen, hvis du har købt – eller overvejer at købe – Hulda kjolen. (Det virker selvfølgelig også på den smukke Helga). Jeg har flyttet bindebåndet fra taljen op i udskæringen. Det samler kjolen lidt mere og giver en fin facon. Især god når man har lille barm, eller bare synes udskæringen er lidt for dyb ;) Du kan se flere billeder inde på Facebook her >

YellowFerry_Hulda1

YellowFerry_Hulda2

Rain1

Det har jeg på:
Yellow Ferry Hulda >  Lisbeth Dahl paraply > og ældgamle Tretorn gummistøvler

Tak for besøget

 

 

2 kommentarer

 1. Hej
  Har lige modtaget de to smukke kjoler idag, hold da op de er fine. Hun fik mig overtalt til en str M så mine er noget mere tætsiddende end dine. Desværre er underkjolen meget kort til mig, det bliver nærmest lidt småkriminalitet hvis jeg bukker mig….. Må fine en løsning, men ærgerlig hvis jeg er nødt til at have noget under.

  Men hvor er de fine, og kan klart anbefales, og så til den pris, det er vildt. Kvaliteten lever mindst op til OddM standard og er virkelig lækker

  Tak for et supertip og fortsat god sommer

  Kh
  Mette

  • Hej Mette
   Hvor herligt! :) Altså at du synes de er fine ;) Det lyder underligt med underkjolen, synes jeg. Mine er næsten lige så lange som selve kjolen. Kan det være en fejl?
   Rigtig god sommer til dig også – vi kan i hvert fald holde varmen lige nu ;))
   KH A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *