OddMolly_PlusFine2

Ahhhhhh – endelig kom regnen. Vi havde godtnok lige trukket cyklerne frem med tanke på en aftenbadetur, da de store tunge dråber pludselig faldt. Så nu sidder jeg ved Mac’en og hygger mig mens det tordner og øser ned – og du får billeder af to nye godter i klædeskabet: Et udsalgskup fra Plus Fine og den første lækre sweater fra Odd Molly FW14.
That’s it – hav en fabelagtig fredag aften! :)

OddMolly_PlusFine1

OddMolly_PlusFine3

Det har jeg på:
Odd Molly Feel Real Sweater > og Rethinker Tank >  Plus Fine shorts >

“Jeg tror du kan og vil og jeg ved
Du kan danse jorden grøn til liv og kærlighed
Dans, dans så regnen falder ned
Dans, Isabella dans”

Tak for besøget :)

4 kommentarer

  1. For en deilig combo! Hvordan er sweateren i størrelse? Mvh Mona

  2. Åhh vi kunne nu godt have brugt bare lidt regn – det rumlede i går aftes – men der er stadig knastørt her. Men det kommer nok snart. I mellemtiden bliver badebassinet brugt flittigt – der var lige krise fredag aften da det var lidt utæt, men det drypper kun lidt – og August bruger det flittigt i varmen
    Knus

    • Ja – det blev desværre heller ikke til så meget her. Lige nu rumler det også rigtig meget her. Men ingen regn. Vores sø er næsten helt tørret ud, så det kan være vi skal til at se os om efter et badebassin ;)
      Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *