Beach1

Midt i hedebølgen kigger vi på havelamper, havemøbler og krukker. Og alt hvad der ellers hører til en ny terrasse… Der skal købes ind. Tiden er god, for det meste er nedsat. Men jeg er virkelig dårlig til at vælge den slags. Dels synes jeg de pæneste ting er alt for dyre. Og dels synes jeg ikke der er ret meget der faktisk er særlig pænt. Jeg kan godt lide ting, der er lidt rå, men de skal jo også være anvendelige og praktiske. Og kunne holde til det danske klima. (Det må jo siges at være lidt af en sjældenhed med sådan en luksus-sommer, som vi har i år) Jeg synes det fleste ting er alt for “pæne” eller alt for plastic-agtige.
I går forsøgte vi os i flere forskellige forretninger og webshops og blev til sidst enige om at vi ikke kunne klare os uden en tur til stranden. Det blev den fabelagtige Nørlev Strand ved Lønstrup. Og den var helt speciel i går. Vindretningen gjorde at vandet var næsten fladt og lyset på de kantede skrænter var intet mindre end smukt. 2 timer klarede vi – så udløb tålmodigheden for manden ;)
Så nu sidder vi i buldrende torden og søger videre. Har du nogle gode tips, så smid dem endelig! ;)

På billederne her har jeg mine nye favoritshorts på. Hvordan kan de være andet, når jeg kun har ét par mere – hehe… :) Det smarte ved de her er at de er sorte og hvide, hvilket gør at de passer til meget mere. Og så er de luftige og lette og har lommer. God ting!

Beach3

Beach2

 

Det har jeg på:
XO tank top >  Odd Molly solbriller / Blue Sportswear bikini >  Plus Fine shorts >

Tak for besøget :)

2 kommentarer

 1. Hej

  Lyder fuldstændig som vandet var i Løkken igår, hvor vi var nede og bade med min mands datter , svigersøn og to børnebørn, som er på besøg hos os pt. Det var fantastisk, og selv jeg var i vandet to gange……

  Mht havemøbler så kan jeg SÅ nemt følge dig. Havde selv problemet for toårig siden. Ville have noget uden vedligeholdelse, men ikke pladticagtigt og ikke for pænt. Vi endte med to store og mega tunge granitborde med galvaniserede ben, og sorte rattanstole til. Det er SÅ nemt, og alle synes bordene er vildt flotte, rå i stilen og totalt uden vedligeholdelse. Det kan jeg varmt anbefale. Så har jeg tilsat en masse gamle trækasses rundt omkring, for at komplimentere det rå og skabe hygge. En blandet landhandel er det, men bordene er et super udgangspunkt. De var ikke billige men vi har ikke råd til at skifte ud og købe nyt hele tiden så vi valgte at købe noget der kunne holde i mange år. Vores terrasse er bestemt ikke bo bedre agtig men en blanding af alt muligt, men med bordene som fast omdrejningspunkt. Elsker træmøbler men gider ikke alt det vedligeholdelse

  Rigtig god fornøjelse med det

  Kh
  Mette

  • Hej Mette :)
   Ja – sikke en sommer! Jeg plejer heller ikke at være så vild med at bade i det ISkolde vand – men i år er det blevet næsten hver dag.
   Jeg elsker granitborde. Det har vi også set på – men synes de fleste er så kantede at de næsten ser “farlige” ud. Lige nu er vi ude i en kombination af vedligeholdelsesfri og træ. Gad vide hvad det ender med :))
   Fortsat rigtig god sommer!
   KH Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *