Odd Molly Feel Real sweater

FeelRealsweater_1

Nu har jeg gjort det igen. Det, jeg så tit har lovet mig selv at jeg ikke skal gøre. Jo jo – det handler bare om et stykke tøj. Så det er ikke en specielt alvorlig sag. Men det er nu nok en “regel” jeg må lave om… Eller faktisk tror jeg det skal ændres til: “Når jeg finder et stykke tøj, der er mega-lækkert, så er det aller bedst at købe det i flere farver”. Ja. Sådan skal det være. Nu har jeg i hvert fald købt Feel Real sweateren i rosa også. Og jeg synes den er total mums. Jeg har taget den i str. 2 fordi den ellers bliver for kort til mig. Og så synes jeg den er pænest når den ikke sidder al for stramt.

FeelRealsweater_2

FeelRealsweater_3

Det har jeg på:
Odd Molly solbriller og blondeshorts (fra sidste sommer)
Odd Molly Feel Real sweater >

Tak for besøget

2 kommentarer

  1. Åh vad jag gillar de vita klänningarna med virkade detaljer samt yolo sleevless i tjusigt mönster.
    Kram Titti

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *