Odd Molly Spring 2015 sneak peak

OddMolly_SS15_5

Hvis du følger med på Instagram ved du hvor jeg har været de sidste par dage. Jep – i København igen. De intelligente modemesse-arrangører havde nemlig delt messen op i to, fordelt på 3 forskellige steder. Så fredag tog jeg afsted igen. Denne gang med hofdame ;) Gallery/Forum var dog noget livstræt. Fine udstillere. Forholdsvis spændende mærker. Men mennesketomt. Heldigvis var det opfriskende at træde ind i Odd Molly’s glade univers. En festlig stand med lækre nyheder. Et friskt pust. Et optimistisk syn på forår 2015. Og så kommer der bikinier og badedragter! Elsker det! :)
Lørdag stod også på Odd Molly. Denne gang hos forretningen i Sværtegade, hvor hele kollektionen for SS15 var flyttet ind og stod klar til fotografering. Jeg skulle style og fotografere for Lisen – igen med skønne Julie, som model. Vi gjorde det! Endda i silende regn! Og over 1000 billeder ligger nu klar til sortering og billedbehandling.
Jeg er bare t.r.æ.t. GODT der er søndag!

Odd Molly Spring 2015 første del kan forudbestilles fra 1. november hos Acorns.dk her >

OddMolly_SS15_4

OddMolly_SS15_2

OddMolly_SS15_3

OddMolly_SS15_1

OddMolly_SS15_6

Fredag aften spiste vi på Il Peccato der havde udendørs severing. Jeg tror jeg er ved at blive viking. Jeg kunne sidde i stroptop uden af fryse hele aftenen. Selv min veninde, der aldrig fryser, måtte have en trøje på.
Herunder kan du se min Tiramisu – serveret på mest kreative måde, jeg nogensinde har set :)

Copenhagen

 

Tak for besøget

2 kommentarer

  1. Ser rigtigt spændende ud – er sikker på at dine billeder er suveræne ;o)
    Vi har haft travlt med at flytte den mellemste til Grenå i går – og så hjem til vejfest – i regnvejr – nu har det været tørt i 5 uger, og så skal det lige regne når vi skulle flytte og holde fest! Nå – vi fik møblerne ind inden det begyndte, og det stoppede med at regne da vi skulle til at grille, så det gik jo altsammen alligevel ;o)
    Kh Lone

  2. Hej Lone
    Ja – er det ikke utroligt med så meget regn lige på én dag… Men det lød også til i klarede det hele alligevel ;)
    KH A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *