OddMolly_XO_3

Min grå efterårs-ven fra Odd Molly har fundet sammen med sommerens bedste køb, de multifarvede pants fra XO. Jeg har lige fundet ud af at de er vildt nedsatte (se her) – og overvejer faktisk at købe et par mere.

Nååå – nu er vi meget tæt på at jeg kan fortælle- og vise dig mere om det næste kapitel i mit liv. Ja, du har sikkert gættet det: Jeg åbner min egen webshop (Håber meget du siger juhuu lige nu ;) I løbet af de næste par dage skulle de sidste ting meget gerne falde på plads. Og hvis du vil være én af de første der får mere at vide, så kan du allerede nu starte med at tilmelde dig med din mailadresse på: info@acorns.dk
Så vil du modtage en mail så snart der er åbent :)
Hvis du ikke allerede ved det, så kan jeg fortælle at det er et megastort arbejde at få sådan en shop i luften. Og måske kan det også forklare at jeg ikke har været verdens mest aktive blogger det sidste stykke tid. Uh – hvor jeg glæder mig til at høre hvad du synes… altså når du får noget mere at se, forstås ;)

 

OddMolly_XO_2

OddMolly_XO_1

Det har jeg på:
Odd Molly Pookie Jacket > og XO Multipants > (hysterisk nedsat)
Birkenstock Madrid slippers >

Tak for besøget

14 kommentarer

 1. Hvor er det bare fedt!! Stort tillykke med det :) Jeg ser frem til åbningen af web-shoppen og vil selvfølgelig følge med! :)
  Kh. Anette

 2. FEDT….. tillykke ……( muhahaha ….. mon vi kommer til at kunne købe de der fede svenske kjoler :D :D ) (y)

 3. Også stort tillykke herfra og er spændt på at se hvad der er i vente:-) Har også allerede tilmeldt mig..
  Knus Gitte

  • Ej det har jeg ikke fået med…. nå men jeg er ret sikker på du har fundet andet godt… Glæder mig til at se det …..

 4. Stort tillykke herfra, det lyder spændende.
  Hilsen Birgitte

 5. Rie Johnsen

  Lyder spændende – tillykke og held og lykke med Web-shoppen, jeg glæder mig til at følge den :-)

 6. Jubi, spændende og ja, dy var også det jeg havde gættet på. Skal du så stoppe hos Lisen?

  Jeg rejser på ferie i morgen men tilmelder mig, så kan jeg jo smugkigge i næste uge.

  De fede bukser du har på, hvordan er de i str?

  Rigtig meget held og lykke med det hele, er spændt på hvilke mærker du satser på. Et stort arbejde, ja, det er der vist ikke nogen tvivl L

  Kh
  Mette

 7. Hvor spændende – jeg glæder mig til at følge med.

 8. Hjerteligt tillykke søde,
  Ønsker dig AL mulig held og lykke med din nye “butik” – glæder mig til at “kigge” ind og shoppe rundt :0)
  Tilmelder mig STRAKS.
  Knus C

 9. Mia i Skåne

  Åh, så helt fantastiskt spännande – ett jättestort och varmt Lycka Till även från mig!
  Ser verkligen fram emot få följa din nya, helt säkert superbra webshop!
  Kram
  Mia i Skåne

 10. Spændende.

 11. Kære læsere! TAK for jeres super søde tilbagemeldinger – og de mange tilmeldinger til nyhedsbrevet. Jeg har her forsøgt at svare på enkeltstående spørgsmål – og svarer selvfølgelig også gerne pr. mail.
  KH Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *