OddMolly_ByBirdie_Wonders_Decadent2

Der arbejdes stort set i døgndrift. Varer pakkes ud, fotograferes, beskrives og lægges på webshoppen. Og pludselig kom weekenden med en stor fest lørdag aften. Og den obligatoriske tur i zoo med drengene. En eller anden… stop lige tiden! Bare et par dag. Eller en uge. Så jeg kan nå at følge med og rigtig forstå og mærke – og glædes over – at jeg faktisk lige nu er i gang med at etablere det, jeg har ønsket mig… altid-agtigt.
Jeg glæder mig sådan til at jeg kan sende dig ind og kigge – og vil du være én af de første, så kan du allerede nu tilmelde dig nyhedsbrevet med din mailadresse på: info@acorns.dk
Så modtager du en mail så snart der er åbent :)

Billederne her er snapshots på vej til fest i går aftes. Yndlingskjolen er selvfølgelig fra Odd Molly ;)

OddMolly_ByBirdie_Wonders_Decadent1

Det har jeg på:
Odd Molly Bambina Dress >  Wonders støvler >  By Birdie smykker > og tørklæde >  Decadent taske > 

Tak for besøget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *