Indian Summer – Jumpsuit Time

XO_ByBirdie_2

Hvor heldig må man lige være? En sand Indian Summer-dag kom lige dumpende. DET skal da fejres! :) Jeg havde ellers tænkt mig at vente med at vise frem af de lækre sager der ligger og venter på shoppen – men det passede altså bare så godt med den her fede jumpsuit fra XO i dag. Jeg er helt vild med at den er uden ærmer – det gør det meget nemmere at have noget over, når der kommer køligere dage. I dag har jeg den på – bare som den er – og så (selvfølgelig) med benene foldet op. Tørklædet er fra Birdie og fra den helt nye serie i silke og uld. Lige netop landet. Ejjj, hvor jeg synes det smukt!
Jeg arbejder fortsat meget og længe. I går var jeg i København (igen igen) og disponere fra et helt nyt mærke. Jeg er helt vild med det. Det bliver så godt! Jeg er stadig i gang med at lægge varer på shoppen og afventer hhv. Postdanmark, GLS og NETS. SÅ kan vi åbne. Jeg tør ikke love noget – men forhåbentlig tæller vi dage…

XO_ByBirdie_1

XO_ByBirdie_4

XO_ByBirdie_5

XO_ByBirdie_6

XO Xtra Ordinary Firefly Jumpsuit >  By Birdie kashmir-silke tørklæde >  Birkenstock slippers >

Tak for besøget :)

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *