Container_flower

Eloise Dress fra Container >>

Jeg tror aldrig jeg har arbejdet så meget hele mit liv. I hvert fald ikke så længe hver eneste dag. Er man stresset, når man ikke kan tale længere? Altså når man ikke kan huske de ord, man skal bruge? Jeg synes ellers jeg er så god til at skrive huskesedler og små noter. Men… altså der er godtnok mange af dem. Hey – har jeg fortalt at betalingsdelen på shoppen er liiige ved at være klar? Ihhh – så er vi tæt på åbning :)
Nå – men NU holder jeg altså weekend. I hvert fald for i aften. Manden serverer fredags-favoritten: Steak og rødvin. (Gad vide hvor længe jeg holder mig vågen? ;)

Dagens ord:
When in doubt.
Wear flowers.

Tak for besøget. Og hav en fabelagtig weekend :)

 

 

 

4 kommentarer

 1. Rigtig god weekend til dig også, husk nu at holde lidt fri også, det skulle være så sundt for sjælen. Så jeg tænker du skal en tur på stranden og tømme hovedet inden du arbejder videre på din nye shop :)
  KH
  Vivi

 2. Ih hvor er det spændende, men helt sikkert også hårdt arbejde. Forhåbentlig lønner sliddet sig når alt falder på plads og du kan åbne den fine shop. Er SÅ spændt at se hvordan den kommer til til at se ud. Kan man gå ind på den allerede? Er lidt hægtet af efter en uges ferie uden ordentlig netforbindelse men til gengæld med masser af sol og dejlige oplevelser

  Kh
  Mette

  • Velkommen til DK igen, Mette :) Håber i havde en god tur. Shoppen er lige straks klar. Betalingssystemet er laaaangt om længe på plads, nu mangler vi bare lige at få GLS og Postdanmark integreret. Forhåbentlig bliver det i den kommende uge, jeg “slår dørene op” :)
   KH Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *