Broccolisalat med mandler

Broccolisalat_med_mandler

Jeg havde helt glemt at man kunne lave salat med broccoli. Arrr, tænker du nok – men jo. Her i huset elsker teenagerne broccoli enten i wokretter eller let kogt sammen med kartofler og sovs. Og sådan bliver det jo så ret tit. Sidste gang, jeg købte broccoli blev jeg bare overrasket. Det smagte… ja, 100 gange bedre end det plejer (jeg må nævne at jeg normalt ikke elsker broccoli) – og jeg fandt ud af at det var fordi det var dansk. Og det har jeg simpelthen ikke lagt mærke til om de plejer at være. Nå – men det her – det var godt! Så vi købte nogle flere. Og… ja, så kom jeg i tanker om broccoli-salat. Idet det er broccolisalat, så synes jeg den skal have lov til at være eneste grøntsag. Og herunder kan du se hvad jeg ellers fyldte i…

Broccolisalat

Meget let kogt broccoli (surprice ;)
Ristet bacon (overvejede at riste parmaskinke, som jeg også tror vil være super)
Let ristede solsikkekerner
Let ristede hele mandler
Persille i rigelige mængder

Dressing:
Skyr
Hellmann’s Mayonnaise (vigtigt, at det er den)
Stærk sennep
Kryddersalt (evt. den fra Læsø)
Peber
Citron (masser)
Tørret, stødt chili

Enjoy :)

2 kommentarer

  1. Det här måste jag definitivt prova! Ser jätte gott ut.
    ha en skön onsdag!
    Maria

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *