Container_paafugl3

I dag har jeg min nye fuglekjole på. For at være helt præcis, så er det faktisk en påfugle-kjole :) Jeg er helt vild med formen og farverne – og så er den faktisk ret genial… Den kommer med bindebælte, som man kan binde bagpå og få en smal, tætsiddende facon – eller man kan binde det i taljen og få en løs og afslappet facon. Love it!

Jeg troede egentlig jeg skulle til at prøve nogle af alle de fede vinterlækkerier, der ankom fra Odd Molly i går – men i dag har der jo været næsten sommer igen. DET skal nydes! Så meget der nu er tilbage af dagen, når jeg er færdig med at lægge varer i shoppen. Jeg er helt hjerneblæst. Men nu er det også kun et spørgsmål om dage, før jeg kan “slå dørene op” og invitere dig derind :)

Har du set shoppens Facebook-siden her > hvor du kan følge lidt med i hvad der sker. Og har du endnu ikke tilmeldt dig nyhedsbrevet, kan du gøre det ved at sende din mail til info@acorns.dk

Container_paafugl4

Container_paafugl

Container_paafugl5

Kjolen er fra Container og kan købes lige her >

Tak for besøget :)

 

 

2 kommentarer

  1. Riktigt fint! Den passar dig väldigt bra. Jag ska hålla utkik efter denna klänning, jag vill åtminstone prova den!
    Kram Maria i Stockholm

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *