OddMolly_Eldfell_Dress_SneakyFox

Noget af det bedste ved at efteråret kommer snigende, er strømper. Jeg har altid elsket efterårs- og vintertøj højest. (Konflikter egentlig med at jeg helst går i bare tæer) Jeg elsker strik, lag-på-lag, støvler, tørklæder og… strømpebukser.
Lige nu er vejret godtnok lidt lurent (Er det kun på nordjysk det hedder sådan?) Så dagene starter med strømper og slutter med bare ben. I dag har jeg lige opdaget at de her lækre kashmir-strømper fra Sneaky Fox er helt perfekte sammen med den overlækre Eldfell Dress fra Odd Molly.
Og så gik jeg ellers lige i den naive tro at jeg ville få lidt mere ro på, nu når shoppen endelig ER åbnet. Men næh nej – sådan skulle det så ikke gå. Jeg løber rundt omkring mig selv hele dagen. Retter tekniske problemer. Pakker pakker. Måler tøj. Og forbereder lookbook til shoppen. Uha – det er absolut favorit-jobbet. Glæder mig sådan til at lave looks af alt det lækre efterårstøj. Og NU skal jeg altså videre. Tak fordi du kiggede ind :)

Dagens ord:
Raise your words,
not your voice.
It is the rain that grows flowers,
not thunder.

Rumi

OddMolly_Eldfell_Dress_SneakyFox4

OddMolly_Eldfell_Dress_SneakyFox3

Det har jeg på:
Odd Molly Eldfell Dress >  Sneaky Fox Elise Kashmir-strømpebukser >

Hav en fantastisk dag :)

 

2 kommentarer

  1. Piiifft piiifft hvor ser du SKØN ud smukke :-)

    Knus C

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *