10Feet_GarciaJeans2

De her dage… Jeg kan slet ikke forstå hvor de bliver af. Jeg står op og går i gang. Og vupti. Så går solen ned. Jamen, hvad sker der lige ind imellem? Jeg forstår det ikke… Og jeg har stadig ikke nået alt det, jeg havde tænkt mig.

Og så blev terrassen endelig færdig! Med lamper og det hele. Muren skal selvfølgelig lige males, men det må man først næste år, siger… en eller anden. Jeg tror altså bare jeg når at blive så glad for den som den er, at jeg synes vi skal tage malingen af huset, så det kan matche. God idé der. Kan man det? Synes faktisk den der grå pudsede mur er vildt flot. Hva’? Mig? Siger du jeg også elsker grå? Joo – det gør jeg nok egentlig. Det kommer selvfølgelig an på hvad det er, der er gråt. Men jo. Man kan sætte alle andre farver sammen med grå. Og det er bare altid pænt. Til alt. Synes jeg. Ja. Gråt er godt….

10Feet_GarciaJeans1

Det har jeg på i dag:
10 Feet t-shirt > Garcia jeans >

Tak fordi du kiggede ind :)

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *