ByBirdie_OddMolly

Lige nøjagtig på denne dag – for 16 år siden – var jeg lykkelig. Ikke fordi jeg ikke er det nu. Men du ved… sådan rigtig lallende lykkelig. Jeg var blevet mor for første gang. Og jeg lå dér på barselsgangen med den mest fantastiske lille fuldendte dreng. Ham, der allerede fra før han blev født, havde sin helt egen mening om alting. Han vendte forkert og kom til verden ved kejsersnit. Han har altid været… anderledes. Man kunne godt se det når man sammenlignede ham med andre børn. Legetøjet blev stillet på rækker. Maden spist på en helt speciel måde. Og søvn var næsten ikke eksisterende. Det ene år tog det andet – og hans far og jeg så på hinanden med megastore spørgsmålstegn i øjnene, når alle andre fortalte om hvor fantastisk hyggeligt og dejligt de havde det med deres børn. Alt det de lavede sammen med dem og hvor sjovt det var. Alt det de kunne og ville… Da hans lillebror kom til verden, faldt der et par brikker mere på plads. Tænk at en lille fyr kunne være SÅ nem!
Det var først da Magnus var 8 år han fik diagnosen 100% asperger. Årene derefter har været… lad os bare sige fyldt med udfordringer. Heldigvis besejrer kærlighed alt. Og i dag har vi fejret hans 16 års fødselsdag med en helt stille og rolig hygge-dag, der bla. omfattede bygningskiggeri i Aalborg og lagkage hos Mormor og Morfar.

Dagens ord:

I thought I would have
to teach my child
about the world.
It turns out
I have to teach the world
about my child.

Autism Awareness

Tak fordi du kiggede forbi :)

8 kommentarer

 1. Nydelige ord fra en klok kvinne :-)

 2. Happy 16th Birthday to Magnus. Each and every child is special in their own way ;)
  Congratulations on the new webshop. I wish you great success!
  Hugs from Canada,
  Karen XOXO

 3. Tillykke med ham :-) Og smukke og kloge ord.
  Knus

 4. Hatten af for din ærlighed :-)
  Held og lykke med Web shoppen, det er i hvert fald noget lækkert tøj du har.
  Mh Rikke

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *