Inden lyset forsvinder

Container_

“Skaa-aaat, gider du lige at være fotograf inden lyset forsvinder?”…. stilhed… “Ejjjjjjj – har du SET alle de kastanjer?”… “Vent lige lidt. Vent lige lidt”…”Nej, jeg er jo nødt til at samle dem op”…”Se dem lige! Er de ikke ufatteligt flotte?”
Jeg kunne høre hvordan min egen stemme gik helt i panik-falset. Der var pludselig kastanjer overalt. Mega-træet ved stalden havde smidt dem allesammen på én gang. Og de havde åbnet sig – og lå lige så smukt og skinnende overalt. Det er ligesom med strandstenene. De er fantastiske når de ligger der. Men skønheden er flygtig og falmer så snart man tager dem med ind. Så… nu ligger de og pynter på hestenes stakit.

I dag indvier jeg, hvad jeg tror jeg må kalde en favorit-overgangs-jakke. Den er fra Container og den er lige tilpas klassisk med lige tilpas “twist”, hvis du spørger mig. Jeg er især vildt med at den er så superlet og alligevel ret lun. Og selvom der er 60% uld i, kradser den på ingen måde. Trust me – jeg er helt hys med det efter jeg begyndte at blive halv-allergisk forrige år. Du kan se jakken her > Jeg har den i str. 36 og den er til den store side.
PS. Har du set at der kun er 3 dage tilbage med 15% åbningsrabat på shoppen? Brug koden: Velkommen15 og der trækkes automatisk 15% fra alle ordrer over 300 kr.

Container_2Katanjer_2Katanjer_

Det har jeg på:
Container Erva Coat / uldjakke >  Odd Molly Bambina dress >
Sneaky Fox Jennifer uldstrømpebukser >  Mexicana Boots

Tak for besøget

 

2 kommentarer

  1. Skønne kastanier – de er bare så smukke og virker bløde selvom de jo er hårde – nok pga at de er så glatte :-) August kom også hjem fra spejder med lommerne fulde her til aften.
    Kh

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *