Esprit

1 Esprit kimono  /  2 Lexington strikplaid  /  3 Lexington duftlys  /  4 Greengate lattekop
5 Esprit pude  /  6 Esprit hjemmesko

WinterDreams

Jeg bliver altid helt vildt meget i hygge-humør på den her tid af året. De der grå dage hvor der aldrig bliver helt lyst og vandet nærmest bare hænger i luften. Eller dem hvor solen skarpt lave lange skygger og fantastisk pink himmel når den går ned. Uanset vejret, så elsker jeg at komme ud i naturen. Blive blæst godt igennem. På en gåtur ved bølgernes brusen eller på hesteryg gennem skov og krat. Men mest af alt, så elsker jeg det lange varme bad bagefter. Og at hoppe i noget lækkert og behageligt. Krybe sammen i sofahjørnet med et tæppe og en mega kop latte og en tyk bog – eller at se en god film. Kun med stearinlysene tændt. Mmmmm… Kom forresten – helt uforvarende til at dumpe ind i en serie på Netflix (hvilket jeg eller aldrig gør) Lilyhammer – har du set den? Anbefales klart ;)

Nå – men tilbage til min hygge-collage. Jeg har været på drømme-shopping hos Esprit, Lexington og Greengate. Måske skulle jeg sende indlægget her videre som ønskeseddel til jul (til dem der måtte være interesseret) ;)

Tak for besøget og happy dreaming :)

 

2 kommentarer

 1. Lilyhammer – hmmm nej den har jeg ikke set. Er færdig med Lie to Me og var meget skuffet da jeg fandt ud af at der kun var tre sæsoner ;o) Det var ligefør jeg meldte mig til på en Facebook gruppe der stmete for en ny sæson – men også kun ligefør – hihi
  Efterår/vinter er lig med hygge – elsker også tykke strømper og dampende varm te. Er doh dårlig til at komme ud og så – synes ikke det rykker så meget i mig når man kommer hjem fra en lang arbejdsdag og det er mørkt og man er bombet – men man burde nok gøre det til en vane, som om man skulle ud og lufte en hund ;o) Måske skulle det være mit “efterårsfortsæt” – at gå en tur hver dag (har dog ikke så meget pæn natur som du har i baghaven, mere villakvarter og byggerod på de nyudstykkede grunde bag os.
  Knus

  • Ja – jeg har også holdt mig fra serier. Lige nøjagtig fordi alle fortæller det med at man bliver så skuffet når der ikke er flere afsnit/sæsoner. Men den her er altså virkelig sjov.
   Mht. at komme ud – det er altså også mest i weekenden det sker her. Ellers må det jo være med pandelampe ;) Jeg kan godt se at det nok ikke er det der trækker mest med villakvarterer og byggerod.
   Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *