OddMolly-Icon-skirt_ByBirdie2

Advarsel: Først, Odd Molly-fnidder…
Du ved hvordan jeg elsker at opdage hvordan ting passer sammen. Så ved du også hvordan jeg havde det da jeg stod foran skabet og pludselig så at den lidt ældre Odd Molly-cardigan (all-time-favourite) i dén grad matcher Icon nederdelen (Bonus-info: jeg får nederdelen på lager i shoppen igen i alle størrelser i begge farver – send mail, hvis du vil reservere: info@acorns.dk)

Jeg har altså lidt for travlt – alt for meget jeg gerne vil gøre på samme tid. Det kender du sikkert godt, ikke? Og især nu i december. Jeg må arbejde med at prioritere. Har også altid fornemmelsen af at jeg er den e.n.e.s.t.e. der ikke har købt en eneste julegave. Jeg er nu heller ikke sikker på at jeg vil være med i den disciplin hvor det gælder om at få købt alle gaver inden december. Jamen, er det ikke én af de ting der er hyggeligt ved december? Det er ligesom alle de julefrokoster der holdes i november. “Jooo – det er jo fordi alle har så mange ting i december”, bliver der argumenteret. Jamen… så er der jo slet ingen julefrokoster i december længere? Og ER det ikke dér en julefrokost skal holdes? Altså for at være en julefrokost? Nå… bare lidt decembertanker herfra. Må videre med småkagerne ;)

OddMolly-Icon-skirt_ByBirdie1

By Birdie Zebra scarf >  Odd Molly Fedden Cardigan (old)
Odd Molly Icon Skirt >  Sneaky Fox strømper >

Tak for besøget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *