Godtnytår1

Efter en del prøvninger af potentielle Nytårs-kjoler er jeg endt med denne smukke velour-godte fra Container. Det KAN være jeg ændrer mening i sidste øjeblik. Det ved man aldrig. Men jeg synes den er SÅ smuk. Og så æææælsker jeg jo velour ;) Den er fundet på udsalg – selvfølgelig på mit eget lager – hehe… Det er derimod ikke lykkedes mig at finde stilletter, som jeg er på evig jagt efter. Kan faktisk også meget bedre li’ at have korte støvler på, så indtil jeg finder de sande klassiske musthave-stilletter uden plateau (vil ikke være højere, altså), så må mine elskede Apairstøvletter gøre deres bedste.

I dag har vi endelig fået mere sne! DET skal fejres! Billederne her er taget før det gik løs. Vi kørte til Skagen for at blive luftet og mens vi var der tog sneen til. Min GUD, hvor var det smukt! Sorterer lige billederne, så får du dem at se :)

Godtnytår2

Container Fabrina Tunic >   By Birdie Pearl Angel >  Sneaky Fox Velvet Matte strømper >  Apair støvletter >

Is

Skål – og godt Nytår!

 

2 kommentarer

  1. Sikke fin kjole, dog lidt lårkort, men den klæder dig.
    Takker for i år, det har været praktfuldt at følge dig på din blog.
    Ønsker dig og din familie et godt og lykkebringende nytår :)
    Venligst fra Vivi

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *