Springinside1

Jeg har formentlig skrevet det før. Men hvert år når buske og træer så småt begynder at springe ud, kommer jeg til at tænke på dengang da Magnus var lille og første gang begejstredes over de lysende grønne bøgeblade. Jeg tror han var 4 år gammel. Vi havde lige parkeret bilen og gik hånd i hånd ad stien mod børnhaven. Langs stien stod en lang række meget store og gamle bøgetræer. Det var først i maj og der havde lige været et par stykker af de der rigtig varme dage. Så i løbet af natten havde alle bladende foldet sig helt ud og stod helt eventyragtige, som kun bøgeblade kan. Magnus så det med det samme og udbrød “Mor, hvor kommer alle de blade fra? Der må være millioner! Er der nogen der har sat dem på i nat?” Jeg kom selvfølgelig til at grine men forklarede hvordan det hang sammen. “Jamen – Mor… det er jo et mirakel!”

Det tænkte jeg også i dag, da jeg fik øje på årets første lille fine udsprungne Mirabelleblomst. Et lille hvidt og meget yndigt mirakel. Så fint og flygtigt at det næsten er synd at tage grenene ind. Men som du kan se, kunne jeg ikke modstå fristelsen ;)

Dagens ord:
Never apologize for being
sensitive or emotional.
Let this be a sign that
you’ve got a big heart
and aren’t afraid to
let others see it.
Showing your emotions is a
sign of strength.

Springlight

Dagens lidt magelige og let rustikke outfit:
Odd Molly Horizon Cardigan (1) >  Rude Riders t-shirt / Garcia Jeans Riva heavy used black jeans (29) >

Springinside2

En kommentar

  1. Åhhh jeg elsker også når det hele springer ud – og har fotos og dato af de første blade på vores bøgetræer – og ved hvilke der plejer at springe ud først. Og hvor er historien om Magnus sød og typisk en der kommer fra et barn ;o)
    Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *