Odd Molly Home-land Dress

OddMolly-homeland-dress-1

Wow – sikke da et forårsvejr! Det er helt vildt så happy man bliver sådan en dag. Jeg har sagt det før. Jeg siger det igen. Der ER ingen bedre tid end foråret. Jeg har taget mig selv i flere gange i løbet af dagen bare at sidde med et dumt lille smil og kigge ud af vinduet. Hvilket nok er medvirkende til at jeg lige skal arbejde lidt mere inden der er familiehyggeaften.

Nåh… men ellers vil jeg sådan set bare vise dig Home-land kjolen fra Odd Molly. Den er da i dén grad et musthave. (Må lige prøve den hvide også) Den virkelig virkelig go’! Sidder helt perfekt og umådelig behageligt. Og så dufter den himmelsk. Ligesom velourkjolerne og de små rib-t-shirts. Jeg har foreslået Odd Molly at begynde at forhandle det vaskemiddel, eller hvad det nu er de bruger på fabrikkerne. Jeg bliver aldrig træt af den duft. Jeg har en underkjole under kjolen. Synes det giver en fin afslutning – ellers må jeg sige jeg synes længden er fin. Især at den er lidt længere bagpå. I like :)

OddMolly-homeland-dress-2

OddMolly-homeland-dress-3

Odd Molly Home-land Dress (1) >  Sancho boots >

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *