Odd-far-away2

I dag indvier jeg den gudesmukke Far-Away blazer fra den seneste Odd Molly kollektion. Jeg er ret vild med det nye jacquard-mønster og især den fine farvekombination. Du ved jo hvor meget jeg elsker grå – og så kombineret med rosa – så bliver det ikke bedre. Under den har jeg den nye style Mollyfornia blouse på og aller inderst en – ifølge mig – musthave: Underbar Slip tank. Den er bare go’ under alt. Til sidst nye rå favorit-jeans fra Garcia. Anbefales anbefales oooog anbefales. Jeg har taget dem i str. 29 fordi jeg gerne vil have de skal sidde løst. Vil man have dem strammere, kan man sagtens gå en størrelse ned.

Odd-far-away1

Odd-far-away4

Odd-far-away3

Odd Molly Far-away blazer (2) >  Odd Molly Mollyfornia blouse (2) >  Odd Molly Underbar Slip tank (1) >
Garcia Luca pants (29) >

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *