Alt kan fixes med mos, lærkegrene og en rosa cardigan med hætte

Julepynt1

Jeg bliver aldrig træt af naturpynt. I særdeleshed lærkegrene, mos, fyrgene, husløg og… den smukkeste af dem alle: Cedertræet. Alt bliver bare pænere med lærkegrene. En enkelt lærkegren i en vase, på et fad med lys eller i en lanterne kan gøre underværker. Og kombineret med de sirlige grene fra skovfyr, går det bare rigtig godt. Det er lykkedes mig at nå at komme ud i dag mens der stadig var lyst, så jeg kunne samle lidt naturgrams sammen. Der er bare ikke det samme med en pandelampe ;)
I aften skal jeg i gang med årets juletræer. Man ved aldrig hvordan de ender. Måske som de plejer – måske helt anderledes. Jeg tror i hvert fald der sniger sig lidt andre grene med i år – hvis det duer…
Ov – ja – jeg skal også lige vise dig min nye cardigan. Den er – behersket beskrevet – temmelig ok. Ej – helt ærligt – den er simpelthen bare et hit. Den har alt hvad en cardigan skal ha’ – og så lige det dér ekstra, der gør den helt total mums. Bonusinfo: den er strikket i 100% bomuld, så den tung og lækker.

Julepynt4

Julepynt3

Julepynt2

Odd-molly-canal-cardigan2

Odd-molly-canal-cardigan1

Odd Molly Canal long cardigan (2) >  Odd Molly Galaxy Dress (2) >
Sneaky Fox cashmere strømper >  By Birdie Small Fairy Frog >

Odd-molly-canal-cardigan3 

Julepynt5

 ♥

 

 

4 kommentarer

  1. Beautilful !

  2. Så fint alltihop! Fin kombination med koftan och klänningen, de passar perfekt ihop. :-)

    Själv är jag oerhört glad och lättad då jag idag fick ett underbart besked som betyder att jag är frisk från cancer. Det måste firas! :-D

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *