Glædelig jul med flydende sne

Juletræ2015

Decemberdage hvor der ikke rigtig bliver lyst og massevis af flydende sne. Hørt på P3: “Her i december vil vi ikke sige regn, når vi ønsker os sne. Og der kommer massevis af flydende sne til Jul” :)
I dag har julestemningen lige så stille sneget sig ind, efter jeg har sendt de sidste ordrer fra shoppen afsted. Jeg har sat julemusik på, spiser julemad og småkager. Pakker julegaver ind og pynter juletræ. Alt sammen med sporadisk teenage-deltagelse. Jeg kom pludselig til at tænke på hvor fantastisk man synes julen var, dengang man selv var teenager. Duften af frisk juletræ og synet af de gamle glaskugler smed mig lige mere end 30 år tilbage i tiden (hviiin – er det virkelig så længe siden?) hvor verdens bedste julesang var “Do they know it’s Christmas” og man kunne den udenad (og var forelsket i Simon Le Bon). Og de eneste gaver man skulle koncentrere sig om, var dem man selv skulle have. Hvilken fantastisk boblende følelse af forventning og glæde og uendelig sorgløshed. Suk…
Nå – men NU vil jeg skåle med mændende, som lige har åbnet en juleøl og fejre at det i dag er den korteste dag – og nyde juletræet, som igen i år – med en del besvær – blev en gudesmuk Nobilis, som jeg slet ikke kan få mig til at hænge mere pynt på (selvom kasserne bugner).

Amaryllis2

 

4 kommentarer

 1. Rigtig glædelig jul til dig Annette, og tak for den fine second hand bluse jeg modtog i dag.
  Jeg var forelsket i George Michael dengang i 84, han er dog til mænd:)))
  Mange hilsner til dig

 2. Kære Annette. Sikken et smukt træ. Glædelig jul til dig og dine. Og tak for gode handler gennem 2015 ;o)
  Må lige spørge hvordan du får træet til at stå lige i kurven? Hviler det bare på kanten eller har du en lille fod der passer nede i??
  Juleknus Laila

  • Kære Laila. Tusind tak :) Og i lige måde :) Træet står i en gulvspand fyldt med vand, så det kan holde sig friskt og muntert. Det hviler på kanterne af kurven og er også bundet fast til en krog i loftet for en sikkerheds skyld ;)
   Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *