Juleaften1

Juleaften blev så traditionel, som den kan blive. Bordpynten var næsten retro med juletulipaner, grangrene, pigeon-æbler og lys i nyindkøbte lanterner til kuppris fra Isabella Smith. Jeg trængte bare til noget klassisk og noget rødt. Og juletræet stod med slukket kæde og tændte stearinlys – og lige tilpas antal pakker til vores lille selskab på 6. Vi var i kirke og nød mandskor og amerikansk/dansk juleprædiken. Vi kneb en tåre over det sidste afsnit af julekalenderen på TV2 og forspiste os i veltilberedt fritgående and og Ria a la mande med ekstra meget fløde og grovhakkede mandler. Gode gaver er flyttet ind. Især glæder jeg mig til at tage mig tiden til at læse (og helt sikkert hulke mig igennem) “Hvor solen græder” af Puk Damsgård. Og nu vil jeg sætte mig og nyde en helt stille julefrokost med manden inden det går løs med stor-familie-hygge de næste dage.

Dagens ord:
Fred over jorden. 

B.S. Ingemann 1850

Juleaften2

Stor lanterne >  Lille lanterne >

Juleaften3

Juleaften

Undskylder den uskarpe dokumentation af “The best Mollies lasts forever” ;)

Tak for besøget – nyd Juledagene

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *